top of page
Het Jeugdspeelpark in vogelvlucht
Voor het Jeugdspeelpark zijn wij op zoek naar een:

SECRETARIS

 

Zin om je talent in te zetten voor een geweldige zaak? Het Jeugdspeelpark is op zoek naar een enthousiaste SECRETARIS om ons te helpen bij het creëren van een speelse en inclusieve omgeving voor kinderen tot ongeveer 12 jaar, waar ze kunnen ravotten en dieren kunnen ontmoeten. Tegelijkertijd bieden we een warm welkom aan diverse groepen ouderen en mensen met een beperking.

Als Secretaris speel je een essentiële rol bij Stichting Jeugdspeelpark. Je vormt samen met de voorzitter en de penningmeester het dagelijks bestuur, waarbij je verantwoordelijk bent voor het soepel functioneren van het secretariaat. Jouw taken omvatten o.a. het voorbereiden en notuleren van bestuursvergaderingen, het beheren van correspondentie en het bijhouden van het archief.

Maar dat is nog niet alles! Als lid van het dagelijks bestuur draag je actief bij aan het vormgeven van de koers van het Jeugdspeelpark. Van het opstellen van beleidsplannen tot het coördineren van uitvoeringsprogramma's, jouw input is van onschatbare waarde. Je werkt nauw samen met andere bestuursleden, parkmedewerkers en vrijwilligers, en je vertegenwoordigt de Stichting zowel intern als extern.


Bij het Jeugdspeelpark geloven we in samenwerking, plezier en toewijding. We zoeken een flexibele en stressbestendige teamspeler die digitaal vaardig is en bekend is met programma's zoals Word, Excel en PowerPoint. Je hebt overleg met de andere bestuursleden en de beheerster van het park.


Buiten de bestuursvergaderingen (circa zes in een jaar) deel je je tijd zelf in. Je hoeft niet alles alleen te doen en kunt ook bepaalde taken delegeren aan andere bestuursleden of vrijwilligers. Een salaris kunnen we je niet bieden, maar wel een enorme voldoening en waardering voor jouw bijdrage aan ons park. Dus, als deze vacature je aanspreekt of als je meer informatie wilt, neem dan gerust contact op met onze huidige secretaris Ineke Visser. Zij is bereikbaar via 06 – 239 15 898. Je kan ook direct solliciteren via info@jeugdspeelpark.nl met een korte motivatie.

 

Wacht niet langer en solliciteer nu!

 

 

vacature-secretaris-jeugdspeelpark.jpg
bottom of page