top of page
Steun het Jeugdspeelpark met een donatie of schenking
Steun het Jeugdspeelpark
op verschillende manieren

Club van 15

Help ons het Jeugdspeelpark te onderhouden

Wat houdt de “Club van 15 in”?
Iedereen die lid wordt, wordt donateur van het Jeugdspeelpark. De opbrengsten van de Club van 15 worden gebruikt voor de exploitatie van het park en alle nieuwe activiteiten die wij aan het ontwikkelen zijn. Je kunt je inschrijven voor onze nieuwsbrief, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van alle nieuwe ontwikkelingen.

Wil jij ook je steentje bijdragen?
Draag jij het Jeugdspeelpark een warm hart toe en ben je bereid om lid te worden van onze “Club van 15”, meld je dan z.s.m. aan en vul direct het aanmeldingsformulier in. Iedereen kan lid worden. Je naam wordt, als u dit goed vindt, vermeld op de website.

Club van 100

Wordt jouw bedrijf ook onze nieuwe sponsor?

Wat houdt de “Club van 100 in”?
De Club van 100 is in eerste instantie opgezet voor het bedrijfsleven. Elk bedrijf wat lid wordt, wordt donateur van het Jeugdspeelpark. De opbrengsten van de Club van 100 worden gebruikt voor de exploitatie van het park. U kunt u inschrijven voor onze nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van alle nieuwe ontwikkelingen.

Wil je ook je steentje bijdragen?
De namen van de leden worden, indien gewenst, vermeld op het bord bij de ingang van het park en op de website van het Jeugdspeelpark. In de pers zullen wij tevens aandacht besteden aan de “de Club van 100”.

Draag jij het Jeugdspeelpark een warm hart toe en ben je bereid om lid te worden van onze “ Club van 100”, meld je direct aan.

Eenmalige machtiging

Wil je geen lid worden? Je kunt ook éénmalig een bedrag doneren

Een lidmaatschap van de Club van 15 of de Club van 100 vinden wij natuurlijk geweldig. Maar we begrijpen ook dat je wellicht geen terugkerende kosten wilt hebben. Daarom is het ook mogelijk om het Jeugdspeelpark een éénmalige donatie te doen. Dit kan al vanaf € 10,- tot een bedrag wat je zelf kunt invullen. 

Alvast hartelijk bedankt voor je bijdrage. 

Diervoeding sponsoren

Onze dieren moeten dagelijks eten. Je kunt daar bij helpen.

Een diergroep sponsoren? Laat ons weten welk diergroepen je zou willen sponsoren en voor hoe lang (dit kan al vanaf 1 maand tot bijvoorbeeld een jaar) door het aanmeldformulier in te vullen. De kosten die je ziet zijn per maand en gelden voor het totaal aantal dieren in een diergroep op het Jeugdspeelpark. Het betreft ALLEEN de kosten voor het eten en niet bijvoorbeeld voor de bodembedekking of de dierenartskosten. Als je wilt, wordt je naam op onze website vermeld. Je betaalt direct via Paypal.

bottom of page