top of page
schoolbord_hand_vingeR

Een   verkleedkist  huren.  Hoe werkt dit?

Onderstaande informatie geeft u inzicht in hoe onze themafeesten worden verzorgd.

Het Jeugdspeelpark heeft voor kinderfeestjes drie verschillende thema's:

  • Stoer Piratenfeest

  • Gezellig Prinsessenfeest

  • Avontuurlijk Sprookjesboomfeest

 

Wat krijgt u?

Voor deze thema's zijn er verschillende draaiboeken en de bijbehorende kleding, versiering en overige materialen.

 

Het Jeugdspeelpark kleedt de educatieruimte van tevoren aan in het gekozen thema. Hiervoor worden de materialen uit de verkleedkisten gebruikt. Ook worden deze materialen door ons weer opgeborgen.

U krijgt de beschikking over een draaiboek via internet. Dit draaiboek helpt u om verschillende activiteiten te kunnen doen en laat u zien wat het feest inhoudt. Het volledige draaiboek in papieren vorm ligt op het Jeugdspeelpark. Het feest vergt wel enige voorbereiding en actieve deelname van uzelf. Het feest zal ong. 2,5 uur in beslag nemen. Aan het einde van de dag krijgen alle feestgangers een diploma. Indien u een verkleedkist boekt, krijgt u van ons enige tijd van te voren een inlogcode voor het draaiboek en uitnodigingen voor het feest in het desbetreffende thema. De kosten moeten eveneens van tevoren worden betaald. U kunt het bedrag overboeken op onze bankrekening NL94 INGB 0004 1386 76.

 

​Wat kost een themafeest?

U betaalt naast de huursom voor de educatieruimte (€ 50,-) en de verkleedkist (€ 50,-) een borgsom voor de verkleedkist (€ 50,-). Dit bedrag krijgt u weer terug nadat samen met u alle materialen gecheckt zijn en alles in orde is.

 

Hoe kunt u dit themafeest bestellen?

U kunt online of telefonisch een reservering opgeven voor de huur van de verschillende thema's. 

 

Overige informatie

U vindt meer informatie over de kosten en de inhoud van onze themakisten op deze website. De verkleedkisten kunnen ALLEEN in combinatie met de huur van de educatieruimte worden gehuurd. De kisten kunnen niet gehuurd worden voor thuisgebruik.​

bottom of page