top of page

JSP ontvangt € 7500,- van NN


Begin dit jaar heeft het Jeugdspeelpark een bedrag van € 7500,- ontvangen van Stichting Wij en de Maatschappij. Nationale-Nederlanden heeft een eigen Goede Doelenfonds opgericht om goede doelen en maatschappelijke initiatieven te steunen. Het fonds ‘Wij & de Maatschappij’ is er voor de medewerkers van NN die persoonlijk betrokken zijn bij een maatschappelijk initiatie.


Eén van de medewerkers, Marina Nugteren, is een betrokken vrijwilliger bij het Jeugdspeelpark en zij wilde graag een steuntje in de rug geven voor een lang gekoesterde droom van het JSP, een multifunctionele blokhut. Dit mede in het licht dat het Jeugdspeelpark 50 jaar bestaat en tevens dit jaar hun 5-jarig lustrum is van het nieuwe park.


Zij heeft een aanvraag bij Stichting Wij en de Maatschappij gedaan, waarin zij heeft uitgelegd waarom en waarvoor het JSP de blokhut nodig heeft. Dat was een spannend moment. Als de organisatie de aanvraag zou goedkeuren, dan kon Marina het project presenteren aan haar collega’s, die dan mogen stemmen op het project. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag van de bijdrage tot een maximum van € 7500,-. De aanvraag werd goedgekeurd. Marina kreeg een e-mail, waarin zij werd uitgenodigd om naar de uitreiking te komen. Tot haar grote verrassing kreeg zij het maximale bedrag van € 7500,-op een cheque gepresenteerd.


Het bestuur van het Jeugdspeelpark is blij met dit geweldige bedrag en bedankt Marina Nugteren en NN voor de kans om de droom van een multifunctionele blokhut te kunnen realiseren. Marc Rothmans, voorzitter van het Jeugdspeelpark, zegt “We zijn al goed op weg met de realisatie van onze blokhut, maar komen nog net iets te kort. Donaties zijn van harte welkom.”


Het Jeugdspeelpark heeft sinds 1 jaar de ANBI-status, wat een voordeel oplevert als u een donatie doet. Wilt u een donatie doen, ga naar jeugdspeelpark.nl/donatie-blokhut.


101 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page