top of page

Jeugdspeelpark weer veilig open?


Op het Jeugdspeelpark is het heel erg stil. De dieren worden goed verzorgd, evenals de tuin en het terrein. Maar wat missen we de gezelligheid van de spelende kinderen en de mensen die een kijkje komen nemen bij de dieren. Gedurende alle afgelopen weken zijn er ook geen deelnemers van de diverse zorgpartijen geweest. Zelfs de alpaca’s zijn bijna de hele tijd thuis gebleven. Ze staan te trappelen om iedereen weer te zien!


Langzaam weer opstarten:

Het Jeugdspeelpark is druk bezig met het maken van plannen hoe we weer op een veilige manier open kunnen gaan. Hierbij maken we gebruik van de richtlijnen die we krijgen vanuit de NUSO ( overkoepelend orgaan speeltuinverenigingen) en de VSKBN ( Vereniging Stads- en Kinderboerderijen Nederland). Maar dit heeft nogal wat voeten in aarde! Er zijn zoveel dingen waarmee we rekening moeten houden, vooral ook omdat we zowel kinderboerderij als speeltuin zijn. Daarnaast moeten we de zorgpartijen in ogenschouw nemen, daar zij weer graag willen opstarten. Zij missen ook hun werkzaamheden op het Jeugdspeelpark en de gezelligheid.


Zomervakantie:

Het is de bedoeling dat we bij de start van de zomervakantie weer zoveel mogelijk dagen open zijn. Maar dit zal wel met beperkte aantallen en aangepaste openingstijden zijn. We zullen gaan werken met een reserveringssysteem om teleurstelling bij de poort te voorkomen. In de periode voor de zomervakantie zullen we gaan proefdraaien om te kijken of alles wat we nu bedenken in de praktijk ook zo werkt. Voordat we dan echt open gaan, kunnen we onze plannen eventueel bijschaven. Door alle maatregelen die we moeten treffen, verwachten we extra vrijwilligers nodig te hebben. Deze vrijwilligers worden ingezet als coördinator op het Jeugdspeelpark. Mocht u denken: dat is iets voor mij? Stuur dan een berichtje naar: info@jeugdspeelpark.nl.

Via Facebook, Instagram en onze website zullen we u binnenkort laten weten wanneer we gaan proefdraaien en hoe u zich kunt aanmelden. Wie weet zijn de richtlijnen dan versoepeld en zijn er iets minder obstakels om weer lekker langs te komen, te kunnen spelen en een bezoekje aan de dieren te brengen.

Hopelijk tot snel!

528 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentit


bottom of page