top of page

Eerst proefdraaien, daarna weer veilig open!


Het Jeugdspeelpark wil weer veilig opengaan en heeft hiervoor een protocol met maatregelen gemaakt. Er is besloten om gefaseerd open te gaan en eerst een aantal dagdelen proef te draaien om, daar waar nodig, nog aanpassingen te kunnen doen. Enkele belangrijke punten zijn de gewijzigde openingstijden en het vooraf reserveren.


Via het online reserveringssysteem is het mogelijk om een aanmelding te doen voor max. 5 bezoekers, waarbij 2 bezoekers volwassenen mogen zijn. De tijdsblokken waarmee het Jeugdspeelpark wil gaan werken, is 1,5 uur in de ochtend en 1,5 uur in de middag.


Om te kijken of het systeem goed werkbaar is en de getroffen maatregelen veilig zijn, wordt er op 4 dagen proefgedraaid. Zo kunnen we ook een goede inschatting maken over het toe te laten aantal bezoekers. We gaan proefdraaien op dinsdag 7 juli en woensdag 8 juli van 13.30 – 15.00 uur voor 30 bezoekers per tijdsblok en dinsdag 14 juli en woensdag 15 juli van 13.30 – 15.00 uur voor 60 bezoekers per tijdsblok.

Reserveren kan alleen via het online systeem van het Jeugdspeelpark. Via dit systeem krijgt u een bevestiging van uw aanmelding en weet het Jeugdspeelpark wie zij kunnen verwachten. Op de website wordt duidelijk aangegeven waar u zich kunt aanmelden.


Om te zorgen dat alles goed en vlot verloopt, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die als coördinator zouden willen optreden. Dit hoeft maar een paar uur in de week te zijn. Kijk op onze website bij vacatures voor meer informatie. Helpt u ook een handje mee?


Als het proefdraaien goed is verlopen, zal het Jeugdspeelpark vanaf vrijdag 17 juli haar deuren weer openen op zoveel mogelijk dagdelen. De openingstijden vindt u ten alle tijden op onze website via het online reserveringssysteem. Dit kan per week verschillend zijn. Mocht u nog vragen hebben, stuur een e-mail naar info@jeugdspeelpark.nl.


Reserveren Jeugdspeelpark

2.388 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page