top of page

Bericht van RebelHee hallo, hier een update van mij.


Er zijn nieuwe vogeltjes , zebravinken en die maken behoorlijk herrie. Wat ik wel raar vind is dat ze helemaal niet op een zebra lijken!? Ze zijn hier net 2 weken en ik hoor dat er al eitjes in het nestje liggen, die hebben dan echt wel het voorjaar in hun hoofd, zouden ze daarom zoveel herrie maken?


Ook zijn er 3 drukteschoppers in een volière gezet bij de duifjes , Japanse kwartels, een haantje met 2 hennetjes. Hij had eerst 3 hennetjes , maar 1 bleek toch een haan en dat werd knokken. Gelukkig heeft hij een plaatsje op een andere kinderboerderij gekregen.


Verder hoor ik dat de baasjes een weitje over hebben omdat de 2 witte geiten Bep en Toos overleden zijn. Ik kan me nog herinneren dat deze geiten 14 ½ geleden bij ons gekomen zijn, dus ze zijn wel heel oud geworden. Nu willen ze heel graag 2 mini ezeltjes daar neerzetten, maar daarvoor moet het weitje een metamorfose ondergaan en daar hebben de baasjes wel buikpijn van, want dat kost heel veel geld. Maar ik heb begrepen dat de alpaca's Kwint en Cato daar ook veel plezier aan gaan beleven dus dat is ook wel fijn. Nu hopen ze maar dat er lieve vrijwilligers zijn die daar mee kunnen helpen. Mij lijkt het wel leuk van die ezeltjes! Laten we hopen dat het voor elkaar komt, weer wat leven in de brouwerij!72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page