top of page

Bericht van Rebel


Hallo allemaal, hier ben ik weer met mijn avonturen van het Jeugdspeelpark. Het is allemaal weer een beetje verwarrend voor mij. Het ene moment zie ik allemaal Sinterklaascadeautjes en Pietenmutsen en sinterklaasafbeeldingen, en het volgende moment worden het kerstcadeautjes, gouden strikken, kerstboom en veel lichtjes. Beetje sfeerverlichting noemen de baasjes dat. Ook hoor ik heel veel kerstmuziek, daar zijn de meningen wel over verdeeld of dat leuk is de hele dag. Ikzelf weet het ook niet zo goed!


Buiten is het weer maar nat en grauw, en de baasjes zie ik veel met regenjassen, mutsen en rode neuzen, want ze vinden het ook wel koud. Ik heb trouwens gehoord dat ik ook weer op vakantie ga met de kerstdagen. Ach ja, niet zo ver, maar ik mag wel met een van de baasjes mee naar huis, wel weer gezellig! Ik hoop dat ze voor mij dan ook lekkere dingen meenemen voor bij de kerstdis.


Ik zag vandaag dat een van de baasjes druk bezig is met het aquarium, er zitten nieuwe lampen in. Led lampen noemen ze dat, wel fel vind ik, niet echt sfeervol, maar de baasjes denken dat dat misschien ook wel beter is voor de plantjes, want die groeien blijkbaar niet zo goed. Verder zijn er niet zo heel veel spannende dingen gebeurd.


Oh, toch eigenlijk wel, was het al bijna weer vergeten. Het is al weer even geleden, maar mijn soortgenoot Loortje is overleden. De baasjes hebben er alles aan gedaan om hem weer beter te krijgen, maar dat is helaas niet gelukt. Loortje is 53 jaar geworden. We missen hem allemaal, zelfs ik (die helemaal niet zo'n fan van hem was) mis zijn gekwek en gezellige aanwezigheid.


Ik wil jullie namens alle dieren graag hele fijne feestdagen en alvast een heel gezond, gelukkig en liefdevol 2024 toewense41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page