top of page

Bericht van Rebel


Hallo daar, ben ik weer met wat updates uit mijn kleurrijke leven! Zoals jullie misschien al op Facebook hebben gezien, ben ik onlangs jarig geweest. We hebben mijn 20e verjaardag gevierd met een knalfeest, compleet met slingers en lekkernijen. Je bent tenslotte maar één keer 20, toch?


Deze week ben ik weer voor mijn snavelslijpbeurt geweest, en eerlijk gezegd, het is inmiddels routine geworden. De nieuwe dierenarts had mijn hele patiëntenkaart doorgespit voordat ik binnenkwam, en ze begon enthousiast over mijn kamikazeactie uit 2006. Ja, dat was een pijnlijke herinnering - mijn onderkaak brak destijds. De dierenartsen hadden destijds mijn snavel 'in het gips' gezet, maar helaas niet helemaal recht. Dus nu moet ik elke 6 weken naar dokter John met een van mijn baasjes om mijn snaveltje bij te laten slijpen. Ik ben heel braaf, maar eerlijk gezegd, na 17 jaar weet ik precies wat er gaat gebeuren. Ik kom er netjes uitziend uit en kan weer makkelijker eten, dus het is het allemaal waard.


Verder heb ik gehoord dat alle logeerdieren weer terug zijn bij hun baasjes, en ze schijnen het hier geweldig naar hun zin te hebben gehad. Veel dieren hebben alweer gereserveerd voor hun volgende vakantie, dus ik denk dat ze hier stiekem wel een beetje verliefd zijn geworden op ons.


Oh, en er is een minder leuk verhaal. Door een storm zijn er palen afgebroken bij de zandbak, en daardoor kon het schaduwdoek niet meer worden opgehangen. Gelukkig hebben we fantastische vrijwilligers die nu een prachtige pergola gaan bouwen. Zo kunnen we snel weer genieten van schaduw op zonnige dagen. We hebben echt geluk met zulke behulpzame vrijwilligers.


Op 1 juli hebben we een fantastisch jubileumfeest gevierd, want het Jeugdspeelpark bestaat al 50 jaar! Ik heb zelf weliswaar slechts 20 jaar van die geschiedenis meegemaakt, maar het was geweldig. Helaas begon de dag met wat regen, en ik zag allemaal mensen rondlopen met paraplu's en regenjassen. Maar gelukkig klaarde het 's middags op, en het werd behoorlijk druk en gezellig. Ik keek uit op een berg uit Zwitserland, geloof ik, en ik zag allemaal kinderen die erop klommen. Ik hoorde zelfs dat er verschillende vogels een rondje mochten vliegen. Jammer genoeg was ik niet uitgenodigd, maar eerlijk gezegd, mijn vliegkunsten zijn niet bepaald indrukwekkend. Dus misschien was het maar beter zo!


Nou, dat zijn mijn avonturen tot nu toe. Blijf op de hoogte, want wie weet wat voor gekke dingen er nog gaan gebeuren in mijn kleurrijke dierenleven. Tot de volgende keer!
54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page