top of page

Bericht van Rebel


Hier ben ik weer. Goh wat is de zomer snel voorbij gegaan. Het was heel heet en druk met allemaal gezellige bezoekers. De baasje hebben het maar druk gehad met alle dieren koel houden. Ze waren de hele dag bezig met water verversen en bij alle diertjes koelelementen in de hokken leggen. Het was bar en boos hoorde ik ze wel eens zeggen, maar gelukkig is alles helemaal goed gegaan. Wel is de hond van 1 van de baasjes eind mei overleden, niet van de warmte maar omdat ze heel veel pijn had in al haar gewrichten en pijnstilling niet meer hielp. Nu is er sinds kort een nieuwe hond. Een heel ander geval, ik weet niet hoe het er uit gaat zien want als ik haar een paar dagen niet gezien heb lijkt ze al weer veel groter. Echt raar. Ze heet trouwens Senna.


Bij mij in het dierenverblijf is niet zo heel veel veranderd, buurding Loortje is er nog steeds om overal commentaar op te geven en de twee groene familieleden gillen ook nog regelmatig zodat iedereen gehoorbeschadiging krijgt. Ik heb begrepen dat onze trouwe vrijwilligers Jan en Johan 2 mooie pergola’s in elkaar hebben geknutseld die dan mooi kunnen begroeien zodat er volgende zomer meer lekkere schaduwplekken zijn voor de bezoekers. Meer heb ik niet gehoord van de baasjes of ik moet het vergeten zijn.


62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page