top of page

Bericht van Rebel


Er is zo in de winter ook niet zo heel veel spannends gebeurd. Mijn buurding Loortje (grijze roodstaart) is er nog steeds. “Het” mag nu net als ik ook buiten op de kooi zitten. Gelukkig heeft hij nog geen eigen stok bij de koffie, want dan zou ik wel een beetje jaloers worden. De baasjes hebben wel geprobeerd Loortje mee te nemen, maar dat was niet zo’n succes begreep ik. Het zat weggedoken op schoot en vond het doodeng. Houden zo, dan heb ik nog een beetje alleenrecht!


Fijn dat nu ook het dierenverblijf weer open is, want nu krijg ik weer lekker veel bezoek. Ook de baasjes vinden het heel fijn dat alles weer “normaal” is. Al is het best wel weer wennen hoor ik ze wel zeggen.


Het is even best wel heel druk geweest want het was lente, maar nu is het geloof ik weer winter, brrrr ziet er niet lekker uit buiten.


Ik heb trouwens wel gezien dat de maandagklusjesmannen een heel groot hok hebben gemaakt. Dat schijnt voor konijnen te zijn. Extra groot voor als er setjes konijnen komen logeren. Extra grote slaapkamer, maar geen echte wanddecoratie of sfeerverlichting, dat vind ik dan weer een beetje jammer. Dan ziet het er bij mij toch wat gezelliger uit denk ik.


Ik heb de baasjes ook iets horen zeggen over NL doet. Dat was een mooie dag waar er heel veel gedaan is . Ik heb er eerlijk gezegd niets van gezien. Ze hebben me zelfs niet even gehaald voor de koffie en ik weet wel zeker dat ze ook iets lekkers hadden. Grrr, niet leuk!


Groetjes Rebel

477 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page