top of page

IFC-Veteranen hebben verrassing voor het Jeugdspeelpark


Trees Dammer is blij met de donatie van € 500,- die het Jeugdspeelpark heeft gekregen van de veteranen van IFC. Het geld is verdiend met het verkopen van gesponsorde hamburgers tijdens het jaarlijkse “Opa Jan Varken met Zijspan Toernooi”.

De veteranen van IFC kiezen jaarlijks een goed doel voor de opbrengst van hun toernooi. Dit jaar had de keuze een droevige aanleiding: Erik Kooijman, echtgenoot van Trees en lid van IFC’s veteranenteam, was vorig jaar plotseling overleden. Aanvoerder Cees Idzenga: “Door dit goede doel was Erik tijdens het toernooi een klein beetje terug. Bovendien is het ook mooi om als oudere sporters wat te doen voor de allerjongsten van Ambacht.”

De droevige aanleiding neemt niet weg dat Trees erg blij is met de donatie. “We gaan er een mooie stevige picknicktafel voor kopen. Daar hebben zowel de kinderen die naar het Jeugdspeelpark komen als hun ouders wat aan”.

Foto: IFC-veteranen Cees, Aad en Gerard met Trees Dammer


52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page