top of page

Zomerparkdag 2019, 31 augustus 2019


Het Jeugdspeelpark is dit jaar vertegenwoordigd op de Zomerparkdag. Wij geven u op deze dag graag informatie over ons mooie park. Wij zijn te vinden naast de stand van de gemeente, op het plein voor de Ridderhal.

Op deze dag zullen ook de Alpaca's aanwezig zijn. Quint en Ohio zijn druk op weg om lokale beroemdheden te worden.

Tijdens deze dag vragen wij ook aandacht voor het thema vrijwilligers. Het nieuwe Jeugdspeelpark is veel groter dan toen wij gevestigd waren op de Van Kijfhoekstraat. Wij kunnen vrijwilligers goed gebruiken voor het onderhoud van het Jeugdspeelpark en voor de begeleiding van de educatie van de schoolkinderen of de kinderactiviteiten.

Wij hopen je op 31 augustus te zien.


32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page