top of page

Feestelijke opening Nieuwe Jeugdspeelpark 7 juli 2018


Opening Jeugdspeelpark

Het is nu echt bijna zover ! Het nieuwe Jeugdspeelpark krijgt steeds meer vorm en nadert zijn voltooiing. De hoop was om al eerder te openen en we hadden zelfs al een datum geprikt en naar buiten gebracht. Maar door de aanhoudende slechte weersomstandigheden konden de vrachtwagens, zandauto’s en kranen niet op het terrein hun werkzaamheden uitvoeren en bleek 2 juni echt niet haalbaar. Alles was zo nat dat men vast kwam te zitten in de modder.

Gelukkig is alles nu een stuk droger en komen volgende week de laatste speeltoestellen en kan daarna het terrein worden ingezaaid met gras. Natuurlijk heeft het nog tijd nodig voordat dit een mooi, beloopbaar tapijt is geworden.

Het park is zo duurzaam mogelijk gebouwd. Er zijn zonnepanelen en wamtepompen die zorgen voor de energie en er komen sedumdaken die nog voor extra isolatie zorgen en reducering van het fijnstofgehalte.

Gelukkig is het zorggebouw klaar en bereikbaar zodat de zorgpartijen dit al per 1 maart in gebruik hebben genomen. De cliënten van deze partijen zien hoe het terrein vordert en zijn heel enthousiast. Het bestuur van het Jeugdspeelpark is heel blij dat het einde van de werkzaamheden nu in zicht komt en dat we nu officieel op vrijdag 6 juli openen voor genodigden. Op zaterdag 7 juli is er een grootse opening voor alle inwoners van H.I. Ambacht. Wij zijn trots op het prachtige resultaat wat mede mogelijk is gemaakt door de vele sponsors die wij dan ook hartelijk willen bedanken.

Het is fijn dat we net voor de zomervakantie gaan openen zodat iedereen in de vakantieperiode optimaal kan genieten van de dieren, de speeltuin en de waterspeelplekken. Op het mooie terras kan men genieten van een kopje koffie en een ijsje.

Tijdens het openingsfeest op 7 juli is er voor iedereen wat leuks. Zet deze datum vast in uw agenda ! Meer informatie over het dagprogramma volgt nog in de plaatselijke kranten.


25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page