top of page

1e paal was groot succes


De voorzitter van de stichting Jeugdspeelpark, Wessel Haksteeg, sprak omwonenden, vrijwilligers, sponsoren, zorgpartijen, vertegenwoordigers van de gemeente en gemeenteraad en overige belangstellenden toe. Daarna werd de eerste paal, onder grote belangstelling, geslagen door drie leden van het bestuur.

Op het bouwterrein staat ook een bord met een impressie van hoe het er straks allemaal uit gaat zien. Tevens staan hierop de diverse fondsen genoemd die een bijdrage hebben toegezegd aan de realisatie van dit prachtige park.

Het bestuur van de stichting Jeugdspeelpark kijkt uit naar het nieuwe park en hoopt rond oktober 2017 haar deuren voor het publiek te openen. Wessel Haksteeg: "Na zoveel jaren van plannen maken heeft het Jeugdspeelpark een prominente plek gevonden in onze gemeente. Op deze plek kunnen jong en oud elkaar straks ontmoeten, leren over en spelen in de natuur”.


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page