1e paal was groot succes


De voorzitter van de stichting Jeugdspeelpark, Wessel Haksteeg, sprak omwonenden, vrijwilligers, sponsoren, zorgpartijen, vertegenwoordigers van de gemeente en gemeenteraad en overige belangstellenden toe. Daarna werd de eerste paal, onder grote belangstelling, geslagen door drie leden van het bestuur.

Op het bouwterrein staat ook een bord met een impressie van hoe het er straks allemaal uit gaat zien. Tevens staan hierop de diverse fondsen genoemd die een bijdrage hebben toegezegd aan de realisatie van dit prachtige park.

Het bestuur van de stichting Jeugdspeelpark kijkt uit naar het nieuwe park en hoopt rond oktober 2017 haar deuren voor het publiek te openen. Wessel Haksteeg: "Na zoveel jaren van plannen maken heeft het Jeugdspeelpark een prominente plek gevonden in onze gemeente. Op deze plek kunnen jong en oud elkaar straks ontmoeten, leren over en spelen in de natuur”.


5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Rossenburgpad 12

3342 GP Hendrik Ido Ambacht 

info@jeugdspeelpark.nl

Tel.: 078 - 681 43 61

  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2021 Stichting Jeugdspeelpark

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now