top of page

1e paal wordt 11 mei 2017 geslagen


In de afgelopen periode hebben wij ons plan voor het nieuwe Jeugdspeelpark in recreatiegebied Sandelingen-Ambacht tot in de puntjes uitgewerkt. Met trots kunnen wij u melden dat de bouw nu echt van start gaat.

In de week van 1 mei 2017 starten de bouwwerkzaamheden. We beginnen met de aanleg van de bouwweg, heiwerkzaamheden en het overige grondwerk. Op donderdag 11 mei slaan we de eerste paal. Daarna zal in fasen gebouwd worden en wordt het park verder aangelegd.

Wij kijken uit naar het nieuwe Jeugdspeelpark en hopen rond oktober 2017 onze deuren in Sandelingen-Ambacht te openen. Het wordt een fijne plek waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten, kunnen leren en waar kinderen kunnen spelen in de natuur.

Een korte impressie in 3D hoe het park in grote lijnen eruit komt te zien.

Impressie park in 3D


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page