top of page

Donatieshop is geopend


Donatieshop

Wat kunt u doen om het Jeugdspeelpark te helpen. En u wilt graag wat tastbaars doen en niet zo maar ergens geld aan geven. Dat is de reden dat wij graag willen laten zien wat wij nog aan materiaal nodig hebben.

Natuurlijk is deze lijst zeker niet compleet, maar het helpt ons een heel eind op weg om het park in te richten.

Bent u een bedrijf wat een non-profit organisatie in de buurt wilt steunen, dan is dit een uitgelezen kans. In de donatieshop vindt u veel verschillende artikelen voor de educatieruimte, dierbenodigdheden, horeca en algemene goederen. Maar ook particulieren zijn natuurlijk van harte welkom.

Neem eens een kijkje en STEUN het Jeugdspeelpark voor de inrichting van het nieuwe park. Wij bedanken u alvast hartelijk.

Ga naar de donatieshop van het Jeugdpspeelpark

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page