Gemeenteraad geeft akkoord voor krediet


Hoera, op 9 mei 2016 is er door de gemeenteraad het krediet beschikbaar gesteld voor het nieuwe Jeugdspeelpark in recreatiegebied Sandelingen-Ambacht. De gemeente neemt een gedeelte van de kosten voor haar rekening (gebouwen, infrastructuur en gemeentelijke kosten). Klik hier voor het gehele bericht

Daarnaast heeft het Jeugdspeelpark nog geld nodig voor de verdere inrichting van het park en zoekt hiervoor donateurs/sponsors. Wilt u op ons steunen of zien wat wij nodig hebben, ga naar onze donatieshop. Schrijf u ook in voor de nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte.

#verhuizen #jeugdspeelpark

15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Rossenburgpad 12

3342 GP Hendrik Ido Ambacht 

info@jeugdspeelpark.nl

Tel.: 078 - 681 43 61

  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2021 Stichting Jeugdspeelpark

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now