reservering_website

RESERVEER UW  BEZOEK AAN HET JEUGDSPEELPARK

Via het onderstaande reserveringssysteem heeft u de mogelijkheid om een bezoek aan het Jeugdspeelpark te reserveren. Wij werken in tijdsblokken die u hieronder vindt. Er kan per aanmelding voor max. 5 personen gereserveerd worden. Wij hebben dit maximum ingesteld om verschillende redenen. Wilt u zich aub aan dit maximum houden? Mocht uw gezin uit meer dan 5 personen bestaan, neem dan contact met ons op. Wilt u een kinderfeestje organiseren? Dat kan niet via ons reserveringssysteem, neem hiervoor contact met ons op voor de voorwaarden. LET OP: De woensdagochtenden zijn speciaal ingesteld voor de kleintjes. Voor scholen hebben wij 3 ochtenden in de week gereserveerd van 09.00 tot 12.30 uur om met een klas naar het Jeugdspeelpark te komen. Klik op de knop RESERVERINGEN SCHOLEN om uw reservering te maken.

 

Bij aankomst zullen wij, zoals ons opgelegd is door de overheid, een triage met u doorgaan om naar uw gezondheid te informeren. U kunt hier het overzicht van de vragen bekijken, zodat u weet wat u kunt verwachten. Indien u op het moment van aankomst gezondheidsklachten heeft en/of op een van de vragen met ‘ja’ moet antwoorden, dan moeten wij u helaas de toegang weigeren.

Om de gezondheid van onze bezoekers en de gezondheid van onze team te kunnen waarborgen, hebben wij een aantal zaken aangepast op het Jeugdspeelpark. Deze maatregelen zijn onder meer genomen om bezoekers zo veel mogelijk te kunnen spreiden over het Jeugdspeelpark en u een prettig verblijf te garanderen. 

UITLEG RESERVERINGSSYSTEEM (NIET VOOR SCHOLEN):

Hieronder vindt u ons reserveringssysteem. Klik op het gewenste tijdblok. U krijgt een formulier te zien met als kop de datum en het tijdsblok (let op, bij sommige browsers kan de tekst hiervan heel licht gekleurd zijn, maar dit is normaal). Als u in het formulier naar beneden scrollt, kunt u uw gegevens invullen. Daarna krijgt u een e-mail met de bevestiging van uw reservering. Deze e-mail is meteen uw toegangsbewijs voor het Jeugdspeelpark. U  kunt de e-mail uitprinten of deze tonen via uw telefoon.