reservering_website

RESERVEER UW  BEZOEK AAN HET JEUGDSPEELPARK

Via het onderstaande reserveringssysteem heeft u de mogelijkheid om een bezoek aan het Jeugdspeelpark te reserveren. Wij werken in tijdsblokken die u hieronder vindt. Er kan per aanmelding voor max. 5 personen gereserveerd worden.

 

Bij aankomst zullen wij, zoals ons opgelegd is door de overheid, een triage met u doorgaan om naar uw gezondheid te informeren. U kunt hier het overzicht van de vragen bekijken, zodat u weet wat u kunt verwachten. Indien u op het moment van aankomst gezondheidsklachten heeft en/of op een van de vragen met ‘ja’ moet antwoorden, dan moeten wij u helaas de toegang weigeren.

Om de gezondheid van onze bezoekers en de gezondheid van onze team te kunnen waarborgen, hebben wij een aantal zaken aangepast op het Jeugdspeelpark. Deze maatregelen zijn onder meer genomen om bezoekers zo veel mogelijk te kunnen spreiden over het Jeugdspeelpark en u een prettig verblijf te garanderen. 

Wij zijn door de aangescherpte corona maatregelen vanaf 15 december gesloten

UITLEG RESERVERINGSSYSTEEM:

Hieronder vindt u ons reserveringssysteem. Klik op het gewenste tijdblok. U krijgt een formulier te zien met als kop de datum en het tijdsblok (let op, bij sommige browsers kan de tekst hiervan heel licht gekleurd zijn, maar dit is normaal). Als u in het formulier naar beneden scrollt, kunt u uw gegevens invullen. Daarna krijgt u een e-mail met de bevestiging van uw reservering. Deze e-mail is meteen uw toegangsbewijs voor het Jeugdspeelpark. U  kunt de e-mail uitprinten of deze tonen via uw telefoon.

Rossenburgpad 12

3342 GP Hendrik Ido Ambacht 

info@jeugdspeelpark.nl

Tel.: 078 - 681 43 61

  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2021 Stichting Jeugdspeelpark

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now