top of page
Bericht van Rebel, de grijze roodstaart papegaai van het Jeugdspeelpark
Bericht van Rebel
Hallo, hier ben ik weer met nieuws van het Jeugdspeelpark. Er gebeurt veel, maar niet genoeg naar de zin van de baasjes. Ik zie dat de fruitbomen uit gaan lopen en dat er op het terrein heel veel rondgereden wordt met grond. Alleen gras, dat zie ik nog niet, wel plassen water en dat is nu de zorg van de baasjes. Het moet droog worden en het zonnetje moet gaan schijnen.

Dat schijnt er wel aan te komen, want de baasjes hebben wat voorbereid om voor het raam te hangen als ik te veel in de zon kom te zitten. Ik geloof dat het een slaapzak is, dan kan ik niet meer naar buiten kijken, dat is wel jammer. Hopen maar dat er nog iets anders komt en ik nog wel wat kan zien.

Er is inmiddels wel een heel mooi amfitheater gebouwd en er staat heel prachtig hekwerk bij de geiten/ schapen,  varkens en daar waar straks de pony’s komen. Ook is er een mooie paardenstal en een gebouw voor de imker gekomen. Dat gaat dus wel goed! Ook zijn ze nu bezig met het straatwerk van het boerenerf. Eerst vond ik dat maar eng, elke keer zand storten en trillen met zo’n herrie-apparaat. En dan ook nog steeds vreemde mannen. Ik ben maar stilletjes in mijn kooi gaan zitten. Maar nu ze een week bezig zijn begin ik er een beetje aan te wennen en ik moet zeggen, het wordt heel mooi.

Door al dat slechte weer met veel nattigheid is wel de openingsdatum opgeschoven, tot groot verdriet van de baasjes. Ook ik vind het jammer, want ik ben ook wel trots op mijn nieuwe stekkie en wil het graag laten zien aan iedereen.

bottom of page