Rossenburgpad 12

3342 GP Hendrik Ido Ambacht 

info@jeugdspeelpark.nl

Tel.: 078 - 681 43 61

  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 Stichting Jeugdspeelpark

 

Aanbod scholen lesprogramma

Onderstaand vindt u ons aanbod voor de basis scholen uit onze regio. Er is een onderverdeling gemaakt van lessen die op het Jeugdpeelpark worden aangeboden en lesmateriaal wat gehuurd/geleend kan worden bij het Jeugdspeelpark. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

efteling-karakters-kabouters.jpg

Kabouterpad grp 1/2

Maak kennis met Ko en de andere kabouters die allemaal leuke opdrachten en spelletjes hebben die de kinderen kunnen uitvoeren

dobbeljewijzer1_website_afbeelding.jpg

Dobbel je wijzer grp 1/2

De kinderen leren al spelenderwijs meer over de dieren en de natuur. Per ‘spellocatie’ zijn er 6 opdracht mogelijkheden die te maken hebben met de verschillende zintuigen voor groep 1 en 2.

taal_website_afbeelding.jpg

NATUURlijk taal grp 3/4

Taal in de natuur. Op een speelse wijze wordt er aan de hand van verschillende opdrachten aandacht besteed aan een aantal onderwerpen voor groep 3 en 4.

taal_website_afbeelding.jpg

NATUURlijk taal grp 5/6

Taal in de natuur. Op een speelse wijze wordt er aan de hand van verschillende opdrachten aandacht besteed aan een aantal onderwerpen voor groep 5 en 6.

Classified-escape room-aangepast.png

Mission impossible

Een quest voor groep 7 en 8 in het Engels, waarbij opdrachten moeten worden uitgevoerd om te zorgen dat de cryptex geopend kan worden voor een specifiek eigendomsbewijs. 

bomen_boeien.jpg

Bomen Boeien grp 7/8

Deze leskist biedt stof genoeg om het hele jaar door uit te voeren. Het helpt de leerkracht op weg met veel leuke ideeën om bomen echt te laten boeien. Deze leskist is bedoeld voor groep 7/8.

konijnenpad_website_afbeelding.jpg

Konijnenpad grp 1/2

Maak kennis met Ko en Do en de andere konijntjes die allemaal leuke opdrachten en spelletjes hebben die de kinderen kunnen uitvoeren

dobbeljewijzer2_website_afbeelding.jpg

Dobbel je wijzer grp 3/4

De kinderen leren al spelenderwijs meer over de dieren en de natuur. Per ‘spellocatie’ zijn er 6 opdracht mogelijkheden die te maken hebben met de verschillende zintuigenvoor groep 3 en 4.

afbeelding_rekenen_weetpunt.jpg

NATUURlijk rekenen grp 3/4

Rekenen in de natuur. Op een speelse wijze wordt er aan de hand van verschillende opdrachten aandacht besteed aan een aantal onderwerpen voor groep 3 en 4.

afbeelding_rekenen_weetpunt.jpg

NATUURlijk rekenen grp 5/6

Rekenen in de natuur. Op een speelse wijze wordt er aan de hand van verschillende opdrachten aandacht besteed aan een aantal onderwerpen voor groep 5 en 6.

klimaattafel_gedeeltelijk.jpg

Klimaattafel

Uit de klimaatscenario’s van het KNMI blijkt dat de kans op neerslag de komende jaren toeneemt en extremere vormen aanneemt.  De klimaattafel laat zien wat te doen tegen de gevolgen van langdurige regenval.

plastic_soep.jpg

Linke soep die plastic troep

Deze leskist laat mogelijkheden zien van een nieuwe, groene industrie. De leerlingen doen verschillende opdrachten en proefjes in kleine groepjes over groene grondstoffen voor bioplastics.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now