top of page
Bingoavond Jeugdspeelpark

Bingoavond Jeugdspeelpark

Herfstbingo Spektakel: Win Leuke Prijzen voor Onze Nieuwe Blokhut

Kom en doe mee met onze spetterende Bingo avond op 28 oktober! De avond belooft een geweldige tijd vol gezelligheid en spanning te worden, dus zorg dat je erbij bent vanaf 19.30 uur. De kosten voor de bingokaarten starten vanaf € 3,50.


En laten we het hebben over de prijzen! We hebben een geweldige selectie voor jullie in petto. Denk o.a. aan een onvergetelijk thema kinderfeestje (zie onze themafeesten) voor 10 gelukkige kinderen, compleet met een gratis ijsje om de feeststemming te verhogen. Of wat dacht je van een ontspannende wandeling met onze schattige alpaca's? Voor degenen die verlangen naar verwennerij, is er zelfs een pedicurebehandeling in de aanbieding.


En dat is nog niet alles! We hebben een reeks fantastische cadeaubonnen en andere leuke prijzen die wachten om gewonnen te worden. Dit is allemaal mogelijk gemaakt dankzij de vrijgevigheid van onze gulle sponsoren.


Belangrijker nog, de opbrengsten van deze avond gaan rechtstreeks naar de bouw van onze nieuwe multifunctionele blokhut. Dus, terwijl je geniet van de avond, draag je ook bij aan een geweldige nieuwe toevoeging aan ons park

.
Mis dit niet! Zet 28 oktober in je agenda, breng je vrienden en geluksnummer mee en laten we samen een geweldige tijd hebben tijdens deze onvergetelijke Bingo avond. Meld je snel aan zodat wij weten hoeveel Bingokaarten we moeten regelen. Tot dan!

bingavond-poster-goed.jpg
bottom of page